Луценка не цікавить, хто й у чому його обвинувачує

Середа, 6 вересня 2006, 18:21

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликає припинити спекуляції навколо справи про убивство полковника УБОЗ Романа Єрохіна.

Про це Луценко заявив у середу на прес-конференції в Дніпропетровську, передає "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, міністр підкреслив, що його не хвилюють ніякі інсинуації навколо справи Єрохіна і не цікавлять заяви деяких політиків, які звинувачують його в якихось зв'язках із загиблим полковником.

"Основний натиск робиться на розкриття злочину. Хто замовник і виконавець варварського злочину", - сказав Луценко, при цьому додавши: "Для нас головне - розкрити вбивство полковника Єрохіна".

Глава МВС у середу перебуває в Дніпропетровській області з робочим візитом, у рамках якого він провів особистий прийом громадян у Васильківському районі, а також взяв участь в урочистому відкритті нового адміністративного будинку Покровського райвідділу міліції.

Крім того, у середу міністр внутрішніх справ провів оперативну нараду з керівним складом МВС України в Дніпропетровській області, у якому взяли участь керівники органів державної служби і місцевого самоврядування. На нараді обговорювалися основні напрямки роботи.

Також до 15-річчя незалежності України Луценко нагородив кращих співробітників управління МВС України в Дніпропетровській області нагородами і званнями.

Раніше 11 серпня Луценко заявив про викрадення полковника Головного управління у боротьбі з організованою злочинністю Києва, екс-співробітника Донецького УБОЗ Єрохіна і про причетність до цього представників Верховної Ради.

За словами міністра, Єрохін займався розкриттям злочинів, пов'язаних з діяльністю конвертаційних центрів. 21 серпня на території Київської області був знайдений труп полковника.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News