Дніпропетровці "настукали" на "мигалки" Януковича

П'ятниця, 13 жовтня 2006, 11:28

Жителі Дніпропетровська обурені тим, що у зв'язку з приїздом до міста прем'єра Віктора Януковича у четвер були перекриті дороги.

Про це пише Обком з посиланням на листи, що приходять у редакцію від дніпропетровців.

"У зв'язку з приїздом до області Віктора Федоровича в Дніпропетровську відключена половина світлофорів, дикі пробки, нагнали міліції й усе перекрили. Проїхати через центр міста практично було неможливо! Місто мели і чистили зі страшною силою і, що характерно, тільки ті вулиці, де повинен їхати В.Ф.Я", - цитує видання один з листів.

Автор також запитує, чи було видано указ президента про заборону перекривати дороги загального користування для проїзду чиновників різних рангів.

Як пише Обком, відповідний указ президента дійсно існує і вийшов 3 жовтня 2006 року.

В указі, який набирає чинності з дня його опублікування, йдеться:

"Управлінню державної охорони України забезпечувати введення відповідно до закону заборони руху транспортних засобів, пішоходів на окремих ділянках вулиць, автомобільних доріг під час проїзду автомобільним транспортом осіб, зазначених у частині першій статті 261 Закону України «Про дорожній рух», за наявності інформації про загрозу життю або здоров'ю таких осіб, а також погоджувати з Президентом України в установленому порядку введення заборони, тимчасових обмежень руху транспортних засобів, пішоходів".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування