"Приват" потрапив під розслідування через нальоти на ринок

П'ятниця, 13 жовтня 2006, 12:22

У Дніпропетровську міськрада буде розслідувати рейдерські атаки на КП "Озерка" і ЗАТ "ДОПСОК" з боку ЗАТ "Славутич-Капітал".

Депутати міськради ухвалили на сесії в четвер рішення про створення тимчасової контрольної комісії, яка розслідує і розбереться в ситуації навколо КП "Озерка" і ЗАТ "ДОПСОК".

Адвокати обох організацій заявили про рейдерські атаки на їх підприємства з боку ЗАТ "Славутич-капітал", компанії, наближеної до групи "Приват".

Зокрема адвокати "ДОПСОКА" заявили, що маючи менше 1% акцій, представники "Славутич-капіталу" підробили документи і за допомогою охоронної фірми захопили приміщення "ДОПСОК".

Депутат Дніпропетровської міськради, гендиректор ЗАТ "ДОПСОК" Олександр Царенко заявив, що силові структури міста не звертають уваги на сформовану ситуацію.

У свою чергу депутати міськради і мер міста Дніпропетровська Іван Куличенко звернулися до прокурора міста з проханням розібратися у ситуації, що склалася.

У такій же ситуації виявилися і представники підприємства "Озерка". Вони звинувачують у бездіяльності силові структури, кажуть про рейдерські атаки з боку ЗАТ "Славутич-капітал" на їх підприємство.

У четвер під час візиту прем'єр-міністра Віктора Януковича в Дніпропетровську область біля стін обладміністрації, де проходила нарада з керівниками підприємств гірничо-металургійного комплексу, був виставлений пікет зі співробітників КП "Озерка", які вимагали відгородити їх підприємство від рейдерських атак з боку групи "Приват".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування