Мороз і Янукович шукають нових відщепенців у БЮТ і "Нашій Україні"

П'ятниця, 13 жовтня 2006, 18:10

Спікер Верховної ради Олександр Мороз спростовує інформацію про наявність серйозних протиріч між президентом і прем'єром країни.

"Між президентом і прем'єром розбіжностей нема, і війни жодної не було - у всякому разі я маю підстави так говорити", - сказав Мороз у п'ятницю на прес-конференції в Москві.

За його словами, "були конфлікти, які ініціювалися і формувалися чиновниками в одному й в іншому відомстві". "Це інша справа, їх треба виправляти", - зауважив Мороз.

Крім того, на його думку, "ухвалення закону про Кабінет міністрів припинить ці тертя, оскільки чітко усі будуть знати межу своїх функцій, повноважень, прав і обов'язків".

Мороз також заявив, що сподівається на створення широкої коаліції і вважає, що антикризова коаліція змінить свою назву.

"Її назву (антикризова коаліція) може бути змінено, оскільки ми не думаємо в стані кризи працювати довго", - сказав Мороз.

Відповідаючи на питання, як буде розвиватися ситуація з розширенням парламентської коаліції, спікер відзначив, що "ситуація з антикризовою коаліцією буде нормальною".

За його словами, коаліція може бути розширена. При цьому, відзначив Мороз, вона може бути розширена за рахунок депутатів із фракції "Наша Україна" і БЮТ.

"І ми працюємо в цьому напрямку і я переконаний, що це необхідно Україні", - підкреслив він.

Мороз висловив сподівання, що ідея створення широкої коаліції буде цілком реалізована.

"Коаліція буде гарантом стабільності парламенту", - підкреслив Мороз.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування