Балога взяв журналіста, який розповів, що Ющенко побив ОМОН

П'ятниця, 13 жовтня 2006, 18:36

Новий керівник Головної інформаційної служби секретаріату президента Олександр Семирядченко вважає себе ефективним інформаційним менеджером.

Про це на брифінгу в п’ятницю сказав сам Семирядченко, який раніше працював головним редактором інформслужби каналу ICTV.

Він повідомив, що був запрошений на роботу до секретаріату президента "як людина, яка має багаж знань, вмінь і практичних навичок, які зараз виявились потрібними в секретаріаті і для президента".

"Я фахово 8 років займався аналізом інформації, писав дуже багато документів. Я маю цінність в тому, що знаю ще й медійне середовище і розумію, як воно працює. За це поєднання я був сюди запрошений", - сказав він.

Під час брифінгу журналісти нагадали Семирядченку його ж слова, висловлені у 2004 році стосовно дій Віктора Ющенка під час відомих подій під Центрвиборчкомом, коли було побито прихильників лідера "Нашої України".

Два роки тому в інтерв’ю "Телекритиці" Семирядченко сказав, коментуючи свій сюжет про події під ЦВК, сказав: "Я бачу, що Ющенко усуває ОМОН, б`ючи їх по всіх можливих частинах, щоб запустити туди юрбу, щоб зірвати засідання (Центрвиборчкому)".

На брифінгу в п’ятницю Семирядченко сказав, що згодний з тією своєю оцінкою. "Моя журналістська робота і робота в секретаріаті президента – це різні речі, різні завдання. Я не відмовляюся від своїх слів".

Він також запропонував журналістам провести розслідування стосовно того, чи була на каналі ICTV цензура за часів Кучми, де у ті часи Семирядченко працював заступником головного редактора.

Семирядченко як аргумент на користь відсутності цензури сказав, що після "подій, які називають помаранчевою революцією", на ICTV "прийшли працювати люди, які ініціювали рух проти цензури".

На питання, чи змінилась в нього система цінностей, порівняно з 2004 роком, Семирядченко зазначив:

"Мої особисті цінності корелюються з тим, що відбувається в секретаріаті. Я вважаю, що країна повинна бути стабільною. У мене доньці 15 років і я хочу щоб вона жила в якісній країні".

У свою чергу прес-секретар президента Ірина Ванникова наголосила:

"До секретаріату президента Семирядченка запросили саме завдяки його професійним якостям. Він є професійний менеджер, який розуміє потреби і засоби в медіа-середовищі".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування