Тимошенко вирішила, що гроші від "Криворіжсталі" "розвіяли по вітру"

Вівторок, 24 жовтня 2006, 14:58

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що гроші, отримані від продажі "Криворіжсталі", не були спрямовані на забезпечення соціальних потреб населення.

"Ці гроші абсолютно навмисно, свідомо просто розвіяли по вітру для того, щоб суспільство не відчуло, скільки воно втратило від чорної та незаконної приватизації", - сказала Тимошенко на брифінгу у вівторок.

На її думку, "це було конче важливо для тих, хто сьогодні продовжує здійснювати тіньову приватизацію".

Тимошенко також зазначила, що на даний момент відносини між Фондом держмайна та інвесторами "є корупційними, тому що сьогодні почали проводити знову закриті конкурси, де умовами відрізають достатньо потенційних, ефективних власників, а залишають одного, на якого цей конкурс розрахований".

Лідер БЮТ висловила жаль з того приводу, що голова ФДМ Валентина Семенюк "уже по двох об’єктах поставила такі конкурсні умови, які практично створюють преференції для її однопартійців".

"І мені шкода, що знову в системі приватизації все повертається на ті кола, які колись сповідував Кучма та його найближче оточення, тобто повертається чечетовщина, тому що Чечетов очолював Фонд держмайна за Кучми", - сказала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування