ТИМОШЕНКО ВИКРИЛА ЕРОТИЧНУ СТРУКТУРУ І БОЙКА

П'ятниця, 27 жовтня 2006, 12:08

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко наполягає на причетності до створення компанії "РосУкрЕнерго" міністра палива й енергетики Юрія Бойка.

У четвер у програмі "Я так думаю" на телеканалі 1+1 Юлія Тимошенко продемонструвала протокол координаційного комітету зі створення компанії "РосУкрЕнерго", повідомляє прес-служба БЮТ.

За її словами, протокол підписано двома сторонами.

"Одна компанія "Центрогаз", а друга – така еротична назва "Еросгаз". Еротична – це російська сторона. Тому що вони, напевно, задоволення отримують від того, що зараз відбувається з Україною", - сказала вона.

Лідер БЮТ відзначила, що з боку компанії "Еросгаз" протокол підписував заступник керівника Газпрому Юрій Комаров, голова "Газпромбанку" Андрій Акімов, заступник голови Газпрому Дмитро Медведєв і заступник голови Газпрому Олександр Рязанов.

З боку "Центрогазу", за словами Тимошенко, протокол підписали Юрій Бойко, колишній заступник глави НАК "Нафтогаз" Ігор Воронін.

"І далі дві людини за типом Добчинський і Бобчинський – Путчик і Шелтон Джонс", - сказала вона.

Тимошенко відзначила, що даний протокол оформлений за всіма параметрами і під ним стоять підписи вищезгаданих осіб.

Тимошенко заявила, що "РосУкрЕнерго" є виключно приватною компанією.

"Ця приватна компанія створювалася посадовою особою Юрієм Бойком. А в усіх нормальних цивілізованих країнах, коли на державній посаді людина створює компанію на державних оборотах, – це називається корупцією", - додала лідер БЮТ.

"Українці мусять знати, - сказала Юлія Тимошенко, - що оплачуючи квитанції за підвищену ціну на комунальні послуги, вони платять гроші безпосередньо в кишені Бойка, Януковича і Кучми".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування