Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ВЛАШТУВАЛА "СТРИПТИЗ" У ВЕРХОВНІЙ РАДІ

П'ятниця, 6 жовтня 2006, 12:15

Під час обговорення питання про скасування пільг депутатам у Верховній Раді лідер БЮТ Юлія Тимошенко подарувала представнику Партії регіонів Євгену Кушнарьову своє намисто.

Так вона відреагувала на слова Кушнарьова про те, що одного її "перлинного намиста вистачить на життя середньостатистичної української сім’ї протягом 5 років".

Після цих слів Тимошенко підвелася з місця і під аплодисменти залу швидко побігла до трибуни, за якою стояв Кушнарьов.

Вона зняла з себе намисто і кинула його на трибуну перед Кушнарьовим, після чого той взяв його в руки і почав намотувати на мікрофони.

При цьому Кушнарьов звернувся до Тимошенко: "Мені ваші цяцьки не потрібні! Здавайте їх у фонд допомоги бідним!"

Після цього перший віце-спікер Адам Мартинюк змушений був виключити мікрофон.

Наступний виступаючий комуніст Микола Кравченко висловився на користь того, щоб відправити намисто Тимошенко на офіційну експертизу, щоб визначити його вартість.

Під час обговорення законопроектів Кушнарьов також сказав, що "пільги і привілеї – це відрижка нашого минулого".

Водночас він розкритикував законопроект, поданий БЮТ, відзначивши, що Юлія Тимошенко займається популізмом і намагається в такий спосіб "викликати до себе приступ всенародної любові".

У відповідь на звинувачення Кушнарьова Тимошенко наголосила, що саме депутати від Партії регіонів роблять все, щоб зберегти свої пільги.

"Ви подивіться, що роблять депутати. Які акробатичні трюки, щоб не скасувати собі пільги. Це просто дивно. Комуністи хочуть, щоб спочатку всім на світі скасували, а потім їм, рідним. Щоб їх ніхто не зачепив", - сказала вона.

"Партія регіонів говорить: "Давайте ми зробимо новий закон про статус народного депутата і піде ще півроку на це, а може рік, і давайте поки ці пільги не відміняти. У кожного своя примочка. Але народ буде знати, хто і як буде голосувати зараз за скасування пільг", - додала Тимошенко.

На закид Кушнарьова про перли, Тимошенко відповіла: "Я здаю це. Я візьму три-чотири депутати на експертизу – це біжутерія і тут немає жодної жемчужини".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування