ЗІНЧЕНКО ПОСВАРИВ ПРЕЗИДЕНТА З ЛЮБИМИ ДРУЗЯМИ

Понеділок, 9 жовтня 2006, 18:11

Народний депутат Олександр Третьяков складає з себе повноваження радника президента у зв’язку з призначення радником Олександра Зінченка.

"Вважаю недостойним для себе перебування в одному приміщенні з Олександром Зінченком та складаю з себе повноваження радника президента", - заявив він в інтерв’ю сайту Razom.

Третьяков також заявляє про те, що звільняє службовий кабінет у приміщенні секретаріату президента.

Слід відзначити, що інститут позаштатних радників, яким був Третьяков, ліквідовано ще півтора тижні тому.

Водночас Микола Мартиненко, коментуючи призначення Олександра Зінченка радником президента, підтвердив, що не змінив своєї негативної думки щодо Зінченка та сумнівається в тому, що той став на шлях виправлення.

"Віктор Андрійович за вдачею є великим гуманістом і дає шанс навіть тим людям, які припускалися помилок. Особисто я аж таким гуманістом не є і своєї думки про Зінченка не змінюю", – відзначив Микола Мартиненко.

Депутат нагадав про стару істину щодо здатності історії повторюватися у вигляді фарсу.

"До того ж, українці мають погану звичку по кілька разів наступати на одні й ті ж граблі", – зауважив Мартиненко.

Як відомо, у вересні минулого року тодішній держсекретар Олександр Зінченко виступив з заявою, у якій звинуватив соратників президента у корупції та зловживанні службовим становищем.

Суди не знайшли доказів слів Зінченка і змусив принести публічні вибачення за наклеп. "Наша Україна" вважає, що "саме заяви Зінченка призвели до розколу в помаранчевій команді та обумовили результати виборів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...