Ющенко і Янукович залишили Луценка

Четвер, 2 листопада 2006, 16:04

Конституцією не передбачена процедура відсторонення членів Кабінету міністрів від виконання службових обов'язків ні Верховною Радою, ні Кабінетом міністрів, заявляють у Міністерстві внутрішніх справ.

Так прес-секретар міністра внутрішніх справ Інна Кисіль прокоментувала відсторонення Юрія Луценка від виконання своїх обов'язків, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Вона підкреслила, що міністр після відповідного рішення парламенту консультувався з президентом і прем'єром і після цього направив своїм підлеглим на місця – в обласні управління міліції, головні управління Криму, Києва і Севастополя службові телеграми.

У цих телеграмах, як відзначила Кисіль, міністр доводить до відома своїх підлеглих, що "він виконує свої обов'язки в повному обсязі, у звичайному режимі і відповідно до чинного законодавства".

Прес-секретар додала, що рішення парламенту "не має під собою законного обґрунтування".

Як відомо, на ранковому засіданні у четвер Верховна Рада ухвалила рішення про створення тимчасової слідчої комісії з питань перевірки фактів корупційних дій, зловживань службовим становищем з боку окремих посадових осіб МВС.

Верховна Рада рекомендувала Кабінету міністрів відсторонити Луценка на два місяці від виконання обов'язків.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...