Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович поцікавився проблемами двох областей

Вівторок, 12 грудня 2006, 14:09

Прем’єр Віктор Янукович провів зустрічі із губернаторами Тернопільської та Херсонської областей і обговорив проблеми цих регіонів.

Говорячи з губернатором Тернопільщини Іваном Стойком, прем’єр наголосив на необхідності неухильного дотримання плану створення нових робочих місць, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Місцева влада має створити належні умови, щоб повернути українських заробітчан з-за кордону", - підкреслив Янукович.

Прем’єр також доручив ліквідувати в найкоротший термін заборгованість з виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах, яка сьогодні складає 9 мільйонів гривень.

Під час зустрічі з губернатором Херсонщини Янукович обговорив ситуацію, яка склалася на Херсонському нафтопереробному заводі.

"Зважаючи, що нафтозавод суттєво впливає на макроекономічні показники регіону, його роботу слід відновити, - наголосив Янукович.

Також обговорювалася ситуація щодо роботи Херсонського комбайнового заводу. Прем’єр дав доручення розглянути можливість компенсації підприємству коштів за техніку, яка поставлялася аграріям у 2006 році.

"Сплата заборгованості гарантуватиме стовідсоткову виплату всіх боргів із заробітної плати", - підкреслив Янукович.

Також було представлено інвестиційний проект "Арабат", який передбачає створення 20 тисяч робочих місць в реальному секторі економіки та залучення значних обсягів інвестицій.

Янукович дав доручення підготувати необхідні документи, які стосуються проекту "Арабат", і розглянути це питання на засіданні Кабінету міністрів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування