Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюка позбавили посади

Вівторок, 12 грудня 2006, 15:51

Президент Віктор Ющенко скасував свій указ, згідно із яким на першого заступника голови секретаріату Арсенія Яценюка було покладено здійснення контролю за діяльністю СБУ.

Водночас своїм розпорядженням Ющенко створив Комісію з розроблення проектів Концепції реформування СБУ, повідомляє прес-служба президента.

Метою створення комісії є посилення ролі СБУ в системі правоохоронних органів, підвищення професійного рівня її співробітників, визначення основних завдань реформування цієї Служби в інтересах захисту державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, економічного і оборонного потенціалу країни від зовнішніх та внутрішніх загроз.

Згідно з розпорядженням, головою комісії призначено в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка.

Комісія має протягом двох тижнів підготувати структуру проектів Концепції реформування СБУ та Комплексної цільової програми реформування Служби безпеки України.

Також комісія має у двомісячний строк підготувати проект Концепції реформування СБУ, а у тримісячний строк – проект Комплексної цільової програми реформування Служби безпеки України, попередньо розглянувши його на колегії Служби безпеки України.

Згідно із указом, до складу комісії входять Яценюк, радники голови СБУ Олександр Бєлов та Володимир Радченко, радник президента Володимир Горбулін, заступник секретаря РНБО Ігор Дріжчаний та інші.

Також до складу комісії входить начальник Управління СБУ в Київській області Василь Грицак, в Дніпропетровській області - Володимир Карпенко, депутат Анатолій Кінах, голова Громадської ради при СБУ Віктор Мусіяка, заступник голови СБУ Валерій Підболячний та керівник Головної служби СБУ секретаріату Михайло Юрса.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування