Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шматок "Нашої України" наїхав на Ющенка

Субота, 9 грудня 2006, 11:16

Лідер УРП "Собор", що входить до блоку "Наша Україна" Анатолій Матвієнко обвинувачує президента Віктора Ющенка й колишнє керівництво НСНУ в приході до влади антикризової коаліції.

Виступаючи на 16-му звітно-виборному з'їзді партії, Матвієнко розкритикував Ющенка за нерішучість і вичікувальну позицію, що, на його думку, призвело до перемоги "антикризової коаліції".

"За помилки виборчої кампанії відповідальні всі ми, але більшою мірою лідери "Народного Союзу Наша Україна". Я хочу сказати відверто, саме вони узурпували керівництво виборчою кампанією. Це істотно погіршило результати й дозволило популістському по суті Блоку Юлії Тимошенко посісти друге місце", - сказав Матвієнко.

Він заявив, що НУ мала можливість посісти перше місце на виборах при оптимальному розвитку подій або друге - при неоптимальному, однак ситуація, з його слів, розвивалася за найгіршим варіантом.

Лідер УРП Собор розкритикував дії НУ у намірі створити коаліцію з Партією регіонів, які, з його слів, суспільству були незрозумілі.

17 травня Ющенко звільнив Матвієнка від обов'язків заступника глави Секретаріату президента у зв'язку з обранням до Верховної Ради.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...