У Черновецького билися не депутати, але й не "Титан"

Субота, 9 грудня 2006, 12:00

У бійці в Київраді в четвер брали участь два недепутати, але серед них не було співробітників "Титану".

Як повідомили "Газеті по-київськи" у ЦГЗ ГУ МВС Києва, Шевченківське райуправління міліції в п'ятницю порушило кримінальну справу щодо бійки в Київраді за ст. 296, ч. 2 (хуліганство).

"Створено оперативно-слідчу групу, що зробила запит на відеоматеріали із сесії на ТРК "Київ", яка вела пряму трансляцію. Хоча там виникли деякі проблеми. На даний момент приміщення ТРК "Київ" і апаратної КМДА опечатані щоб уникнути несанкціонованого вилучення матеріалів" - розповів начальник ЦОС ГУ МВС Києва Володимир Поліщук.

За його словами, оперативники запитують копії усіх відеоматеріалів в інших телеканалів, знімають копії з роздруківок з монітора в холі.

"Поки ідентифіковані два "недепутати", що брали участь у бійці. Якщо будуть ідентифіковані інші, у тому числі й депутати, проти них будуть порушені кримінальні справи", - сказав Поліщук.

На питання, чи билися в залі Київрада співробітники "Титану", він відповів: "Я зв'язався з керівництвом "Титану". Сам начальник цієї організації знаходився тоді в мерії. Він стверджує, що його співробітників у залі не було – вони залишилися у фойє, не маючи права входити до зали. Доступ до зали - тільки для депутатів міського рівня і народних депутатів".

"До "Титану" звертаються різні депутати, у тому числі багато замовників і з Київради. Якби хтось з титанівців дозволив би собі битися з депутатами, його відразу звільнили б із органів", - підкреслив Поліщук.

Як повідомлялося, раніше лідер фракції "Наша Україна" Дмитро Андрієвський висловив думку, що в бійці у Київраді могли брати участь перевдягнуті під депутатів співробітники "Титану".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування