Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи поставили коаліції ультиматум

Субота, 9 грудня 2006, 13:01

Пленум Компартії поставив політичний ультиматум членам антикризової коаліції.

Про це заявив у суботу, в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" глава Кримського Рескому КПУ, народний депутат Леонід Грач.

Він розповів, що у суботу на пленумі відбулася жорстка розмова про ситуацію в країні, а також про відносини в антикризовій коаліції.

"З ряду раніше досягнутих домовленостей не виконуються зобов’язання", - зазначив співрозмовник агентства, нагадавши зокрема про позицію фракції СПУ щодо закону про голодомор.

За словами Грача, Партія регіонів не виконує також усіх домовленостей з кадрових питань, насамперед щодо Криму та деяких інших регіонів. "Нас це не влаштовує... Неприпустимий розвиток таких процесів", - сказав депутат.

За його словами, пленум погодився з тим, що якщо "не будуть виправлені помилки", то КПУ "залишає за собою право вийти з коаліції".

Крім того, пленум звільнив з посади 2-го секретаря ЦК КПУ віце-спікера Верховної Ради саме Адама Мартинюка за його заявою та обрав 2-м секретарем депутата Ігоря Алексєєва.

Відповідаючи на питання, чи ставилося на голосування питання про вихід КПУ з коаліції, Грач зазначив, що це питання не було включено до порядку денного, а обговорювалося в порядку дискусії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...