Тимошенко виправдовується, що дружила з Януковичем "нефундаментально"

П'ятниця, 12 січня 2007, 13:36

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко відкидає звинувачення про стратегічну співпрацю її політичної сили з Партією регіонів та антикризовою коаліцією.

"Ніякої фундаментальної, послідовної співпраці у нас не може бути з Партією регіонів і Віктором Януковичем", - сказала Тимошенко на брифінгу у п’ятницю.

"Ми не підписували ні Універсалів, ні меморандумів з Януковичем, ми не створювали з ним спільного уряду, ми не направляли своїх міністрів в уряд і робити цього ніколи не будемо", - додала вона.

Водночас Тимошенко припустила можливість і в подальшому одночасне голосування з антикризовою коаліцією за законопроекти, "які потрібні для розв’язання тих чи інших питань".

"Якщо потрібно, ми будемо голосувати одночасно за одні і ті ж проекти, але це саме одночасне, а не сумісне стратегічне голосування", - зазначила вона.

"Ми жорстко залишаємося на наших позиціях, але продовжувати протистояння, хаос і невизначеність між двома секретаріатами – президента і прем’єра... Мені здається, що в такому протистоянні країна мусила поставити крапку", - додала Тимошенко.

Водночас вона вкотре сказала, що БЮТ намагатиметься скасувати політреформу і ще низку рішень у Конституційному Суді.

"Ми послідовно будемо боротися в Конституційному Суді, щоб були дострокові вибори до Верховної Ради, за те, щоб антикризова коаліція пішла від влади, щоб скасована була політична реформа, яка створила такий хаос в країні, що він вже межує з питаннями національної безпеки", - сказала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування