Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО СТАВИТЬ МОРОЗУ УЛЬТИМАТУМ

Четвер, 31 травня 2007, 14:29

Якщо парламент не реалізує політичні домовленості в четвер, вибори відбудуться через 60 днів.

Про це заявив президент Віктор Ющенко, перебуваючи в Хорватії, повідомляє УНІАН.

Ющенко підкреслив, що в Україні спостерігалась глибока політична криза, але вдалося знайти демократичний вихід з неї.

Він висловив сподівання, що сьогодні ВР реалізує домовленості, досягнуті в ході переговорів на найвищому рівні.

В іншому випадку фракції БЮТ і "Наша Україна" проведуть з’їзди, де буде формалізовано вихід депутатів з парламенту, парламент стане неповноважним і, відповідно до Конституції, через 60 днів відбудуться вибори.

"Якщо ця відповідь (реалізація домовленостей) не буде знайдена, політичні сили БЮТ і "Нашої України" проводять з’їзди, на з’їздах формалізується рішення про вихід і відповідно через 60 днів настає дата виборів", - сказав Ющенко.

Також президент розповів хорватським журналістам про політичні процеси в Україні, в тому числі й ті, що призвели до кризи. Він висловив сподівання, що політичні сили стануть сильнішими і консолідованішими після цих подій.

Ющенко повідомив, що в Україні розроблено план виходу з кризи, який зараз реалізується. За його словами, дуже важливим є те, що всі політичні сили вважають за необхідне провести дострокові парламентські вибори.

Він розповів, що в середу парламент відновив свою роботу, і висловив переконання, що в четвер депутати приймуть усі необхідні рішення для проведення виборів у вересні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...