Ще трохи і "Правиця" взагалі не потрапить до Ради

Вівторок, 26 червня 2007, 16:20

Блок "Правиця" звинувачує інших учасників майбутнього блоку "Нашу Україну" та "Народну самооборону" у торпедуванні створення такого блоку.

"Той, хто хоче об'єднання президентських сил, шукає можливостей, як це зробити; той, хто не хоче, – постійно шукатиме причини, чому це зробити неможливо", - заявив керівник центрального виборчого штабу блоку "Рух-Українська правиця" Ярослав Джоджик.

Так він прокоментував заяви представників колег по блоку – "Народної самооборони" та "Нашої України" – щодо розподілу місць у майбутньому Кабміні, першості в списку та створення єдиної партії на базі блоку одразу після виборів, повідомляє прес-служба блоку.

"Якщо у нас із НСНУ та "Самообороною" мета спільна, тоді давайте шукати можливості, як цей блок все-таки утворити. Якщо мета інша – давайте її сформулюємо, причому зробимо це прозоро – і одне для одного, і для виборців", - наполягає Джоджик.

На його думку, "розподіл посад в Кабміні, першість у виборчому списку, обов'язкове злиття всіх учасників в єдину партію" – це "речі однозначно вторинні у порівнянні з головною метою".

"Ультимативні інтонації, які чути при обговоренні теми створення єдиної партії від наших потенційних колег по мегаблоку, а також постійне продукування перших десяток та комплектація Кабміну спонукають до думки, що для частини колег акценти суттєво зміщені", - зазначив Джоджик.

"Мені це все дуже нагадує підходи "любих друзів", які зарекомендували себе не найкращим чином одразу після помаранчевої революції", - додав він.

Крім того Джоджик нагадав, що протягом часу, який минув від дня парафування угоди, "представники "Правиці" не дозволяли собі оприлюднювати інформацію, формально не погоджену під час переговорів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування