У пошуках своїх трудових "нашоукраїнці" дійдуть до Мороза

П'ятниця, 8 червня 2007, 13:12

Депутати 5 скликання від фракції "Наша Україна" другий день поспіль не можуть отримати у відділі кадрів Верховної Ради свої трудові книжки.

Зокрема, у п’ятницю до відділу кадрів парламенту прийшли близько 20 “нашоукраїнців” з метою забрати свої трудові книжки, однак не змогли цього зробити, оскільки керівник кадрового управління апарату Верховної Ради був відсутній на своєму робочому місці.

Як повідомив "нашоукраїнець" В’ячеслав Коваль, депутати мають намір дочекатися повернення начальника відділу кадрів на робоче місце.

Він зазначив, що депутати хочуть отримати пояснення, чому їм не віддають трудові книжки, або якщо віддають, то без відповідного запису.

Коваль наголосив, що якщо цього не вдасться з’ясувати у начальника відділу кадрів, то “нашоукраїнці” підуть з усіма цими питаннями до спікера Олександра Мороза, повідомляє УНІАН.

Крім того, він зазначив, що “нашоукраїнці” хочуть знати, на якій підставі було оголошено тільки 28 заяв депутатів про вихід з фракції "Наша Україна", а не усі 66, і чому не оголошувалися заяви депутатів від фракції БЮТ.

За словами Коваля, всі ці дії є незаконними. Він висловив думку, що таким чином Мороз "хоче затягнути процес припинення повноважень діяльності Верховної Ради".

Він також не виключив, що "йде намагання замість депутатів від "Нашої України", які склали свої повноваження, провести до Верховної Ради інших депутатів за списком".

Як відомо, у п’ятницю "нашоукраїнці" також здійснювали спроби отримати в управлінні кадрів апарату Верховної Ради свої трудові книжки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:36
У Херсоні росіяни обстріляли таксі: водій загинув, ще 2 людей поранено
16:15
В уряді прогнозують скорочення населення до 28,9 млн осіб у 2041 році: як цьому запобігти
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
Усі новини...