Балога осипав Тимошенко компліментами і натякнув на спільне майбутнє

Четвер, 2 серпня 2007, 14:50

Голова секретаріату президента Віктор Балога вважає оголошену блоком Юлії Тимошенко програму стратегічного розвитку України "ясним і зрозумілим сигналом суспільству" щодо намірів і конкретних планів цього політичного об’єднання.

“Оприлюднені серпневі тези БЮТ слід оцінювати ширше, ніж звичні передвиборчі декларації. На мою думку, це чергове свідчення того, що демократичні сили звертаються до свого народу не мовою псевдовикривальної критики, побудованої на грубій неправді, а пропонують чіткий набір ефективних кроків, здатних вивести розвиток країни на якісно вищий рівень”, - цитує слова Балоги прес-служба секретаріату президента.

На його думку, "Український прорив" від блоку Тимошенко "є логічним розвитком положень угоди про спільну опозиційну діяльність", яка була підписана в лютому цього року між "Нашою Україною" і БЮТ.

"Ініціативи "тимошенківців" побудовані на платформі об’єднаної опозиції, яка проголосила втілення альтернативних проектів політичного, соціально-економічного, духовного і культурного розвитку країни", - сказав Балога.

"Це означає, що вектори опозиційних сил щодо стратегічних напрямків еволюції суспільства і держави не переорієнтовані на інші цілі, на них не вплинула швидкоплинна політична кон’юнктура. Демократичні сили постійні у своїх прагненнях добитися змін у своїй країні", - додав він.

Керівник секретаріату президента припустив, що програми розвитку, запропоновані БЮТ і блоком "Наша Україна – Народна самооборона", стануть основою для програми дій уряду, який буде сформований після перемоги демократичних сил на виборах 30 вересня.

"Утворення коаліції між БЮТ і НУ-НС має стати підсумком виборчої кампанії. Отже, сформований цією більшістю Кабінет Міністрів вже матиме докладний набір пріоритетів у свою програму. Так передвиборчі плани і стратегії перетворяться на розклад дій для уряду", – зазначив Балога.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News