Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович ефектно приземлився на поле

П'ятниця, 14 вересня 2007, 10:57

Лідер Партії регіонів, прем'єр у відпустці Віктор Янукович, відвідуючи в четвер Сумську і Чернігівську області, врахував "помилки" своєї передвиборчої поїздки в Запорізьку область.

По шляху проходження вже не було посилених міліцейських постів, крім того, прем'єр пересів з GMC Savana на сріблястий Ford, пише газета "Комерсант-Україна".

Більш того, у Сумській області, на відміну від Запорізької, його не супроводжували високопоставлені чиновники облдержадміністрації.

"І все одно – ефектніше, ніж Віктор Янукович, нікому з політиків раніше з'являтися не вдавалося. Між населеними пунктами він переміщався на вертольоті, викликаючи при посадці вихор і захоплення присутніх", - пише видання.

"А в Чернігові його вертоліт приземлився прямо в центрі міста – на футбольному полі стадіону ім. Гагаріна", - додає газета.

У Конотопі, де Янукович зробив першу зупинку, його зустрічали близько тисячі прихильників.

У наступному пункті візиту, райцентрі Путивль, Віктора Януковича застав дощ. Імовірно, тому там його чекали не більше 150 чоловік, зазначає видання.

Як відомо, раніше Янукович заявив про необхідність переходити на сучасні засоби пересування, зокрема на вертольоти, для вищих чиновників.

За його словами, він завжди почуває себе "незручно, коли перекриваються вулиці" при переміщенні урядових кортежів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування