Янукович привселюдно зізнався, що вже десять років він "у д...ме"

Вівторок, 18 вересня 2007, 11:49

Лідер Партії регіонів, прем'єр-міністр Віктор Янукович під час мітингу в Житомирській області порівняв свою державну службу з відчуттям, немов "вліз у "дерьмо".

У Черняхові, де на мітингу зібралося близько 500 осіб, прем'єр розповів, що опинився в політиці випадково, пише газета Комерсант-Україна.

"Працював, очолював підприємства. І от уже десять років як став чиновником і, так сказати, вліз у "дерьмо", – заявив прем'єр. Він звертався до мітингувальників українською і лише останнє слово вимовив чистою російською мовою.

При цьому прем'єр зізнався, що політика йому ніколи не подобалася: "Тому що я терпіти не можу неправди".

Янукович закликав людей підтримати Партію регіонів, однак не всі повірили його передвиборним обіцянкам, відзначає журналіст, що стала свідком того, як "одну жінку похилого віку, що неприємно висловлювалася на адресу прем'єра і що кричала "Щоб ти таку зарплату одержував, як ми пенсії!", співробітники міліції силоміць видворили з мітингу".

"Дивлячись на цю картину, одна з жінок із символікою Партії регіонів філософськи зауважила: "А що ж вона хотіла? Одержувати, як він?", - додає автор.

Ще одна неприємна історія сталася в Бердичеві, де Януковича запросили на відкриття бердичівської ділянки автотраси Житомир-Могилів-Подільський.

Ще до прибуття прем'єра голова Держслужби автомобільних доріг України Володимир Демишкан підійшов до працівників дорожньої служби з вимогою зняти помаранчеві роби.

Після відмови робітників Демишкан підійшов до одного зі співробітників Бердичівської райдержадміністрації. Той повернувся до робітників з повторним проханням зняти помаранчеві роби, інакше його звільнять.

***

Крім того, в Овручі, де симпатії жителів розділилися між Партією регіонів і БЮТ, Янукович заявив: "Не треба тільки плутати мене з цією дамою з косою. Я завжди був людиною слова".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...