Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко оголосила "пакет", який наблизить її до крісла

Середа, 17 жовтня 2007, 16:05

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко і один з лідерів "Нашої України" – "Народної Самооборони" В’ячеслав Кириленко оприлюднили коаліційну угоду.

"Підписаний кожен аркуш цієї угоди. Всі процедури, які будуть відбуватися в парламенті, будуть відбуватися, але нічого змінено не буде", - сказала Тимошенко.

Вона зазначила, що угода складена на основі програми дій майбутньої коаліції "Український прорив – для людей, а не для політиків".

Тимошенко додала, що невід’ємною частиною цієї угоди є 12 законопроектів, які будуть голосуватися у парламенті одразу після оголошення про створення коаліції і до обрання прем’єра.

Перший з цих законопроектів, за її словами, передбачає зняття депутатської недоторканності та пільг.

"Там не шукатимуться компроміси, там будуть зняті всі пільги з депутатів... У нас немає таких несподіванок, що хтось не буде голосувати", - запевнила Тимошенко.

Закон про Кабмін, за її словами, буде ухвалено в новій редакції.

Крім того, буде ухвалено закон про імперативний мандат, а також пакет документів, "який стосується дострокових виборів київського мера та Київради".

Тимошенко також додала, що до пакету цих документів включено законопроекти про державні адміністрації, про місцеве самоврядування та законопроект щодо центральних органів виконавчої влади.

Крім того, буде ухвалено закон про внутрішні війська, "де прописуються всі процедури, які не допустять таких подій, які відбулися навколо Генпрокуратури".

Передбачено також ухвалення законопроектів про опозицію, про держреєстр та про затвердження статуту ГУАМ.

За словами Тимошенко, усі ці законопроекти будуть голосуватися пакетом.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування