Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко радить "Регіонам" прикрити свої "щурячі опергрупи"

П'ятниця, 30 листопада 2007, 15:39

БЮТ звинувачує Партію регіонів у спробах підкупу членів свого блоку і заявляє про намір звернутися у п'ятницю до СБУ з вимогою вивчити наведені факти та покарати винних.

"До керівництва МВС та Генпрокуратури ми не звертаємося, оскільки ці силові структури сьогодні контролюються Партією регіонів", - йдеться у заяві лідера БЮТ Юлії Тимошенко.

Крім того, БЮТ обіцяє розповісти про спроби підкупу президенту Віктору Ющенку, а також європейським та іншим країнам.

"За ці два місяці посланці Партії регіонів до фундаменту пооббивали пороги в помешканнях моїх колег по фракції", - заявляє Тимошенко.

За її словами, "у нас навіть пропонують повісити оголошення на дверях депутатських квартир "Вхід корупціонерам від Партії регіонів суворо заборонено".

"Партія регіонів створила навіть спеціальні "щурячі опергрупи" з числа депутатів-зрадників, які колись належали до демократичних сил, але продали свою честь за кілька мільйонів доларів, з чинних депутатів ПР та представників уряду Януковича", - продовжує лідер БЮТ.

"Сьогодні ці "опергрупи" штурмують моїх колег та возять валізи з готівкою по всьому Києву. Суми зростають у арифметичній прогресії – від трьох до п'яти, десяти і двадцяти мільйонів доларів", - додає вона.

Тимошенко зауважує, що зараз, коли коаліцію демократичних сил у Верховній Раді вже створено, вона не виключає, що "ставки за одного продажного депутата зростуть вдвічі, а то й утричі".

Лідер БЮТ висловила вдячність своїм колегам, які у п'ятницю оприлюднили реальні факти підкупу депутатів, "навівши аудіо- та візуальні підтвердження": "Усі ці речові докази будуть передані СБУ".

Тимошенко заявила про початок спеціальної антикорупційної програми "Незраджений мандат".

За її словами, метою акції є викриття і покарання "тих, хто намагається з допомогою брудних грошей спотворити вибір народу, ревізувати результати парламентських виборів і залишити при владі людей нечистих на руку і нечесних серцем та душею".

"Без особливих ілюзій, я все ж звертаюся до моїх опонентів з Партії регіонів з рекомендацію утриматися від підкупу народних депутатів та припинити цю ганебну практику", - заявила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування