Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" виключать Богатирьову – хоче чи ні

П'ятниця, 28 грудня 2007, 08:35

Депутат від Партії регіонів Анатолій Толстоухов заявляє, що найближчим часом секретаря РНБО Раїсу Богатирьову виключать із Партії регіонів.

Як заявив він в інтерв’ю Радіо "Свобода", якщо вона сама не подасть заяву про вихід із партії, рішення ухвалить Політрада.

"Політична і партійна кар’єра Раїси Василівни – це її вибір. На сьогодні вона віддала перевагу роботі на державній службі, роботі в Раді нацбезпеки. Причому у такий момент, коли партія перейшла в опозицію", - зазначив Толстоухов.

"Мені здається, що вона зробила вибір, несумісний із перебуванням в лавах Партії регіонів. Тому це просто формальності, які відбудуться найближчим часом", - додав він.

"Якщо не буде її добровільного рішення, то буде рішення партійної організації і Політради", - наголосив Толстоухов.

Як відомо, у понеділок, 24 грудня, президент Віктор Ющенко підписав указ, яким призначив Богатирьову секретарем Ради національної безпеки й оборони.

У вівторок, 25 грудня, Президія Партії регіонів виступила проти того, щоб Богатирьова обійняла цю державну посаду, оскільки партія перейшла в опозицію, і рекомендувала Богатирьовій відмовитися від посади, давши час на роздуми до середи.

У середу, коли Богатирьова вступила на посаду, представники Партії регіонів повідомляли, що Партія регіонів не вживатиме до неї санкцій, однак Богатирьова не зможе перебувати на керівних посадах партії.

У четвер Партія регіонів призначила на посаду заступника лідера своєї фракції замість Богатирьової Олександра Єфремова.

Богатирьова була другим номером у списку "регіоналів" на дострокових парламентських виборах, а в парламенті попереднього скликання очолювала фракцію партії.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування