Янукович звинуватив Тимошенко у "казарменщині" і не зрозумів, де Яценюк

Середа, 5 грудня 2007, 14:22

Прем'єр-міністр Віктор Янукович називає "казарменною демократією" процедуру голосування за Арсенія Яценюка на посаду голови Верховної Ради.

"Ця принизлива процедура, яку пройшли 227 депутатів, я не знаю навіть як її назвати – це казарменна демократія", - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.

За словами Януковича, ця процедура голосування "відобразила реальний стан справ у коаліції, яку передчасно назвали демократичною".

Прем'єр назвав неприпустимою процедуру, "коли декілька постів перевіряють, яким чином депутати висловили своє волевиявлення", що, на його думку, суперечить регламенту.

"Я не хочу поганого бажати нікому і перш за все державі і українському народу. Але ми можемо подивитися у найближче майбутнє і безумовно така коаліція не може бути ефективною", - додав Янукович.

У будь-якому разі прем'єр привітав Яценюка з обранням на посаду спікера, хоча і "не зрозумів, з якої причини він не прийшов на засідання уряду".

"Це наш міністр, нашого уряду, тому ми бажаємо йому удачі і натхнення", - додав він.

Як відомо, перед вкиданням бюлетенів до скриньок депутати від фракцій БЮТ та "НУ-НС" показували на загал свої бюлетені, щоб було видно позначку голосування.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News