"Ощадбанк" отримав перші гроші Тимошенко

П'ятниця, 11 січня 2008, 10:39

“Ощадбанк” одержав перший цього року транш бюджетних коштів у розмірі 198,2 мільйонів доларів для проведення компенсаційних виплат вкладникам Ощадбанку СРСР.

Про це йдеться в повідомленні банку, передає УНІАН.

Згідно з повідомленням, одержані кошти переказані на рахунки балансових відділень регіональних управлінь для подальшого зарахування на діючі або відкриті поточні чи депозитні рахунки вкладників.

За інформацією банку, перші виплати розпочнуться в п`ятницю. Усі вкладники, які 8 січня були внесені до “Реєстру вкладників заощаджень громадян”, звернувшись до установ "Ощадбанку", зможуть оформити поточний чи депозитний рахунок і одержати відповідні компенсаційні суми.

Компенсаційні виплати проводяться їх власникам у готівковій або безготівковій формі у національній або іноземній валюті за офіційним обмінним курсом Нацбанку шляхом зарахування коштів за бажанням власників на поточний або депозитний рахунок в "Ощадбанк" через три дні після внесення до реєстру вкладників даних про них.

Для внесення в Реєстр вкладники подають за місцем знаходження вкладу або за місцем проживання в "Ощадбанк" документи, необхідні для відкриття вкладного рахунку фізичної особи, заяву-доручення і документи, що підтверджують право власності на заощадження.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування