Спікер Криму впевнений, що Тимошенко зведе перехід через протоку

Середа, 16 січня 2008, 15:40

Проект спорудження транспортного переходу через Керченську протоку буде здійснено, оскільки в державному бюджеті України на 2008 рік передбачені кошти на роботи з проектування даного переходу.

Упевненість у цьому висловив кримський спікер Анатолій Гриценко в середу в інтерв'ю журналістам у Сімферополі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Враховуючи, що в бюджеті, який підготовлено Кабінетом міністрів, закладено 20 млн. грн на проектування транспортного переходу через Керченську протоку, я можу припускати, що Кабмін підтримує будівництво переходу через Керченську протоку, а виконавцем буде Міністерство транспорту й зв'язку", - сказав Гриценко.

При цьому він зазначив, що якщо раніше хтось сумнівався в можливості будівництва даного транспортного переходу, то початок фінансування з бюджету даного проекту вже говорить про те, що він буде реалізований.

У той же час, Гриценко зазначив, що не має інформації про можливий приїзд у Крим у 20-х числах січня прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Однак кримський спікер зазначає, що якщо вона приїде, готовий обговорювати з нею соціально-економічні проблеми регіону.

"Я вважаю, що керівникам країни потрібно здійснювати поїздки в регіони для того, щоб знати реальне положення речей, для того, щоб обговорювати проблеми, що є в кожному регіоні", - сказав він.

При цьому Анатолій Гриценко додав, що проблеми соціально-економічного характеру не повинні мати політичного забарвлення. "Нам важливо, щоб вирішувалися дуже серйозні соціальні проблеми в автономії", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News