Медведько зупинив Портнова та приватизацію Одеського припортового

П'ятниця, 25 квітня 2008, 18:45

Генпрокуратура опротестувала розпорядження Кабміну про відсторонення від виконання повноважень голови ФДМ Валентини Семенюк та про умови приватизації Одеського припортового заводу.

Про це в п’ятницю повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

25 квітня Генпрокуратура винесла протест на розпорядження уряду від 06 лютого 2008 про проведення службового розслідування, яким було відсторонено Семенюк від виконання повноважень Голови Фонду у зв'язку з проведенням службового розслідування, - зазначається в повідомленні.

"Відповідно до закону про прокуратуру, протест прокурора зупиняє дію опротестованого акта і підлягає обов'язковому розгляду відповідним органом або посадовою особою у десятиденний строк після його надходження", - наголошується в документі.

Також Генпрокуратура опротестувала розпорядження уряду, яким було затверджено умови проведення конкурсу з продажу пакета акцій ОПЗ.

"25 квітня Генпрокуратура винесла протест на розпорядження уряду від 11 лютого 2008 року про затвердження Умов проведення конкурсу з продажу пакета акцій ОПЗ", - зазначається в повідомленні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...