Шуфрич прийняв виклик Гелетея. Ставка "дуелі" - відставка

Четвер, 22 травня 2008, 16:56

Народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич приймає виклик начальника Держохорони Валерія Гелетея на бійцівський поєдинок.

Про це він сказав журналістам у четвер, коментуючи заяву Гелетея про те, що він міг би викликати на двобій Шуфрича, повідомляє Ліга.

При цьому Шуфрич підкреслив, що ніколи не займався бійцівськими видами спорту і є майстром спорту зі стріляння з лука.

"Але виклик, кинутий мені публічно, я приймаю", - підкреслив він і додав, що міг би запропонувати Гелетею вийти на дуель і використовувати лук і стріли.

При цьому Шуфрич оговорився: "І я абсолютно упевнений, що він би виграв", - але швидко виправився: "Я абсолютно упевнений, що він би програв".

"Але враховуючи, що він викликав мене провести бійцівський поєдинок, я приймаю, але при цьому говорю, що виграти в головного професіонала-охоронця шансів небагато. Якщо це відбудеться, він повинен буде піти у відставку", - зазначив депутат-"регіонал".

"Якщо він відмовиться від свого виклику мені, я залишаю право кожному офіцеру і службовцю Державної служби охорони звертатися й говорити: "Мені шкода, що ваш командир - боягуз", - підкреслив Шуфрич.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News