Янукович спалив нові штани, і пообіцяв купити найкращі

Середа, 9 липня 2008, 11:22

Віктор Янукович не пам'ятає своїх дитячих днів народження, тому що їх йому ніхто не влаштовував.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті Факти напередодні свого 58-річчя.

Самим пам'ятним, за його словами, було 50-річчя.

"Я тоді зібрав людей, з якими учився, працював, жив по-сусідству. Тих, з ким, як говориться, життя зв'язало, з якими це життя було прожито", - розповів політик.

Янукович зізнався, що в день народження завжди стикається з певною проблемою вибору, як відзначати. Це пов'язано з тим, що в липні в їх родині починається ціла низка сімейних свят. 7-го народився брат дружини Януковича Олексій. 10 липня день народження відзначить старший син лідера Партії регіонів Олександр, а 16 липня – молодший, Віктор.

"І щороку, за словами Віктора Федоровича, перед родиною стоїть маленька дилема: як відсвяткувати ці події, щоб зібрати всю родину разом?", - пише газета.

Про своє дитинство Янукович розповів, що він жив разом з бабусею, дуже бідно.

"Пам'ятаю, бабуся розповідала мені такий випадок з нашої з нею життя. Якось купила вона мені щось на зразок комбінезончика – укорочені брючки на підтяжках. Я, природно, в обновці побіг на вулицю грати. Мені тоді було років сім. Десь зачепився і порвав колошу", - згадав Янукович.

Дитяче фото Януковича з персонального сайту. Невже ті самі штанці?
Дитяче фото Януковича з персонального сайту. Невже ті самі штанці?

"Прийшов додому, бабуся все це побачила, розсердилася на мене і вдарила: мовляв, я копійки складаю, щоб тебе одягти-взути, а ти... Я на неї подивився здивовано... Вона запитала: "Що ти на мене дивишся? Бачиш, що накоїв?", - розповів політик.

"Я їй відповідаю: "Ну, удар мене ще раз". Після цього зняв комбінезон, відкрив грубку – а вона горіла і... кинув обновку у вогонь. А потім сказав: "Я виросту, тебе одягну, і будеш ходити в найкращих платтях. А я – у найкращих костюмах! А ці штани мені все одно не подобалися, тому що вони були сильно нові. Я буду в старих ходити", - згадав Янукович дитинство.

Подарувати "кращі плаття" бабусі лідер Партії регіонів не встиг – вона померла, коли йому було 19.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування