СБУ ЗВИНУВАТИЛА КАБМІН У ЗАМОВНІЙ ПРОВОКАЦІЇ

Четвер, 28 серпня 2008, 12:36

Служба безпеки називає замовною та організованою Кабінетом Міністрів конференцію 2 співробітників СБУ, які заявляють про втручання секретаріату президента в роботу цього відомства, зокрема інспіруючи справу проти Юлії Тимошенко про державну зраду.

"СБУ офіційно заявляє, що діє на принципах законності і залишається поза політикою, як це вимагає Закон", - йдеться в заяві прес-служби відомства.

Там також запевнили, що подібні акції жодним чином не вплинуть на законність та послідовність дій СБУ у з’ясуванні всіх фактів, пов’язаних із діяльністю окремих представників Кабінету Міністрів України на шкоду інтересам України.

"Що стосується осіб, які брали участь у прес-конференції, зокрема Войтенко Олександр Олександрович, то з 2006 року він не обіймав жодної посади в Апараті СБУ, а до останнього часу був радником одного з віце-прем’єр-міністрів КМУ на так званій "посаді прикриття", йдеться в заяві.

"У липні цього року у зв’язку з принциповою лінією декадебізації органів влади він був звільнений з цієї посади і жодного відношення до жодної справи, яка розслідується СБУ, не має", зазначають у СБУ.

СБУ офіційно заявляє, що "подібні провокації жодним чином не вплинуть на декадебізацію органів виконавчої влади, яку принципово проводить керівництво Служби, та на діяльність СБУ у суворій відповідності до чинного законодавства".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News