У Тимошенко заразилися хворобою Януковича. Брежнєв плаче від заздрості

П'ятниця, 12 вересня 2008, 14:10

Прес-служба Кабміну інформує, що на адресу прем’єр-міністра Юлії Тимошенко і демократичної коаліції надходять численні звернення громадян.

"Особливо кількість таких звернень збільшилась з початку вересня, в зв’язку із загостренням політичної ситуації в країні. Підтримку уряду і особисто Юлії Тимошенко висловлюють депутати місцевих органів влади, представники громадських організацій, об’єднань, спілок, працівники підприємств, та найбільше - пересічні громадяни з усіх регіонів країни", - інформує прес-служба Кабміну.

"Юлія Володимирівна - Донбас з вами!", ""Донбас чекає на зміни. Надія лише на вас!", "Не дайте себе скомпрометувати, мі все бачимо і чуємо як несправедливо до вас ставиться Ющенко. Він вважає, що ми, виборці, не розуміємо, що він боїться втратити місце Президента", - пишуть прем’єр-міністру мешканці Донецької області та міста Кривій Ріг.

Автори телеграм і листів, які надходять на підтримку прем’єр-міністра з усіх регіонів країни зазначають, що "вражені витримкою і мудрістю Юлії Тимошенко під час останніх політичних подій в державі", відзначає прес-служба.

"Просимо вас не йти на поводу політичних авантюристів секретаріату президента, а виконувати свої безпосередні обов’язки", "Шановна Юлія Володимирівна, висловлюємо вам підтримку в цій непростій ситуації", "Від імені мільйонів виборців прошу вас не піддаватися на провокації, пам’ятайте більшість виборців на вашій стороні", "Ваш уряд - найкращий із усіх урядів за 17 років!", йдеться в листах.

Лист-звернення на ім’я Юлії Тимошенко також надіслали члени Національної спілки письменників України.

Його автори стурбовані останніми політичними подіями: "Розпад демократичної коаліції - це не просто поразка всіх національно-демократичних сил, це - крок у провалля історії".

"Окрім того громадяни постійно висловлюють підтримку діяльності Уряду щодо підвищення пенсій, стипендій, внесення змін до бюджету, спрямованих на покращення соціально-економічної ситуації", - наголошує прес-служба.

Загалом з початку року на адресу уряду надійшло майже 67 тисяч листів і звернень (66 762) від майже 300 тисяч (299 032) громадян, що на 55, 52% більше порівняно з кількість звернень, які надійшли за аналогічний період минулого року, на адресу колишнього уряду.

Досі прес-служба кабміну Тимошенко не вдавалася до подібної публікації листів підтримки. Водночас ця практика була широко застосована прес-службою Віктора Януковича, коли громадяни писали постійно йому листи, дарували відра з суницею і висловлювали благословення монахи. Такі ж листи писали Леоніду Кучмі на підтримку ініційованої ним політреформи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування