ТИМОШЕНКО ПРОПОНУЄ НОВУ КОАЛІЦІЮ Й УРЯД

Неділя, 19 жовтня 2008, 19:11

Прем’єр Юлія Тимошенко пропонує створити коаліцію захисту від світової фінансової кризи за участю всіх фракцій парламенту та створити на її основі уряд.

Про це вона заявила у телезверненні до народу в неділю ввечері.

Тимошенко зазначила, що у понеділок о 12:00 чекає всіх лідерів фракцій у парламенті для створення такої коаліції.

"На базі такої коаліції терміново переформатувати Кабінет міністрів, створити уряд захисту України від економічної кризи, надавши йому можливості негайно реагувати на світові виклики", - пропонує прем’єр.

За її словами, кожна фракція повинна надати для роботи в цьому уряді найкращих фахівців, "в тому числі на президентських посадах" (очевидно, Тимошенко мала на увазі міністерські посади - УП).

"Така коаліція й уряд повинні діяти доти, доки загроза не буде відведена від країни і від світу. А потім робіть які завгодно вибори", - зазначила Тимошенко.

Вона також звернулася до президента та лідерів фракцій з пропозицією "терміново відновити роботу Верховної Ради для миттєвого прийняття невідкладних законів, в тому числі бюджетних".

Тимошенко наголосила на необхідності оголосити мораторій на будь-які політичні протистояння. За словами лідера БЮТ, її політична сила виходить з політичного протистояння в односторонньому порядку й не буде реагувати на будь-яку політичну агресію.

"Якщо наші ініціативи будуть відкинуті, тоді наша команда буде самостійно протистояти кризі", - зазначила Тимошенко, додавши, що вона "ніколи не залишить поле бою в час важких викликів для країни".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування