Колесніков готовий судитися з Луценком в Європейському суді

Вівторок, 18 листопада 2008, 12:27

"Регіонал" Борис Колесніков готовий звернутися до Європейського суду з прав людини, щоб довести фальсифікацію кримінальної справи щодо нього в 2005 році головою МВС Юрієм Луценком та іншими високопосадовцями.

Про це він сказав в інтерв'ю "Комсомольской правде в Украине", коментуючи справу щодо акцій донецького торгового центру "Білий лебідь".

На запитання, чи має намір він притягти Луценка до відповідальності за фальсифікацію справи проти нього, Колесніков відповів:

"Я ж не прокурор, щоб притягати до відповідальності. Зараз іде суд над Борисом Пенчуком (який спочатку стверджував про здирництво акцій "Білого лебедя" з боку Колеснікова, а пізніше - про фабрикацію кримінальної справи з боку Луценка). Якщо він забуде сказати на судовому засіданні, що Юрій Луценко із групою високопостадовців з МВС примусили його оббрехати мене, я зроблю це сам".

"Якщо я не зможу довести вину Геннадія Москаля, Віктора Шокіна і Юрія Луценка в організації акції з відібрання майна й знищення міцних бізнесменів південного сходу, а також політичних конкурентів (так-так, їх цікавила не тільки моя персона!), я зроблю це в Страсбурзі в Європейському суді", - додав Колесніков.

При цьому депутат зазначив, що консультувався вже з цього питанням з однопартійцем Сергієм Головатим і він пообіцяв допомогти оформити всі необхідні документи.

"Ви тільки подумайте, це ж робили представники вищого ешелону влади!", - обурився Колесніков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування