БЮТ обіцяє покарати Наливайченка за "корупціонерів" і "рейдерів"

Четвер, 6 листопада 2008, 16:25

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що всі звинувачення з боку в.о. голови СБУ Валентина Наливайченка проти членів БЮТ є політичним замовленням.

Про це сказано у заяві БЮТ у відповідь на оприлюднення Наливаченком матеріалів справ, фігурантами яких є деякі депутати від БЮТ, які підозрюються у корупційній та рейдерській діяльності.

"Генерал за викликом" Наливайченко, який вже тривалий час незаконно та несумлінно виконує обов’язки глави СБУ, належить до тих чиновників, які за аналогією із героєм Салтикова–Щедріна, плутають поняття Вітчизна та "Ваше превосходительство", - йдеться у заяві.

При цьому у БЮТ заявляють, що команда президента останнім часом "поновила відверту дискредитаційну кампанію".

"Всі потуги секретаріату президента знову спрямовані на очорнення того, кого Ющенко тримає за свого головного ворога – уряду, його глави та її команди", - вважають БЮТівці.

Вони також обіцяють, що Наливайченко "рано чи пізно понесе відповідальність за приватизацію СБУ на користь окремих осіб, знищення та дискредитацію Служби безпеки, її перетворення в управління з чорного піару при секретаріаті президента".

Коментуючи заяву заступника секретаріату президента Андрія Кислинського про поновлення переговорів між БЮТ і Партією регіонів, БЮТівці зазначили, що "з нього нема що взяти, бо придворні блазні навіть в часи абсолютизму користалися безмежно свободою слова".

У БЮТ також нагадали, що Генпрокуратура "підтвердила всю абсурдність попередніх звинувачень" Кислинського на адресу прем’єра Юлії Тимошенко у зраді національних інтересів.

"Поза сумнівом, така сама доля очікує і сьогоднішні брутальні заяви з Банкової", - йдеться у заяві.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News