Ющенко знає, чому в нього низький рейтинг

Понеділок, 15 грудня 2008, 15:22

Президент Віктор Ющенко пов'язує свій низький рейтинг із тим, що він відстоює зближення з НАТО, а також нагадує про Голодомор українського народу в 1932-1933 роках.

Про це він заявив в інтерв'ю "Бі-Бі-Сі", повідомляє Ліга.net, зазначаючи, що за даними різних соціологів рейтинг президента України складає близько 5-8%.

"У цій країні, крім президента, цю тему ніхто не піднімає", - зазначив Ющенко.

"І якщо ви хочете думати про рейтинг, краще про це не говорити. Але якщо ви хочете думати про покоління ваших дітей, і якщо ви порядний політик, у вас немає іншого способу", - упевнений президент.

"Тільки вставати щодня і говорити нації – ми повинні бути самодостатніми, ми повинні знаходитися під покривом тих моделей безпеки, які говорять про вічну Україну", - підкреслив він.

Раніше глава секретаріату президента Віктор Балога, коментуючи низькі рейтинги Ющенка, сказав: "Співставлення рейтингів - справа невдячна. Це змінні величини. Вони залежать від величезної кількості факторів тимчасової, часто миттєвої дії..."

"На авторитеті президента як державного діяча №1 далеко не найкращим чином позначаються "заслуги" інших, невдоволення й апатія людей. Президент, який на ділі піклується про державу і її народ, завжди натикається на ризик бути не до кінця зрозумілим", - зазначив також Балога.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування