Коновалюк звинуватив Єханурова в провокаціях і зібрав нову "компру"

П'ятниця, 5 грудня 2008, 17:00

"Регіонал" Валерій Коновалюк розцінює позбавлення його офіцерських звань міністром оборони Юрієм Єхануровим як "аморальну по суті й примітивну за виконанням провокацію".

Про це йдеться в заяві Коновалюка у відповідь на відповідне розпорядження Єханурова.

"Хочу особисто відповісти і Ющенку, і Єханурову, і Наливайченку, і всім іншим, хто зараз панічно боїться відповідальності за вчинене, що найцінніше звання для мене - це громадянин України", - заявляє він.

При цьому Коновалюк зазначив, що як політик він завжди демонструє "принципову, послідовну, чесну позицію" і пообіцяв "боротися із цим злочинним режимом до кінця".

"Відверто провокаційні дії міністра оборони лише ще раз підтверджують усю дріб'язковість, нахабність і аморальність нинішньої влади. Її мета - заздалегідь дискредитувати в очах громадськості звіт нашої комісії, тим самим максимально приховати свою пряму причетність до серпневого збройного конфлікту на Південному Кавказі", - йдеться в заяві.

При цьому, на думку Коновалюка, влада вдається до "інформаційних провокацій, морального тиску, цензури матеріалів "збройної" проблематики у ЗМІ і таке інше".

Коновалюк також заявив, що, крім зібраної членами очолюваної ним комісії інформації, що стосується поставок української зброї в Грузію, є також відомості, що свідчать про інші грубі порушення у Міністерстві оборони.

ЗОКРЕМА , за його словами, вони пов'язані із продажем землі, військового майна й розкраданням державних засобів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News