У Балоги "пронюхали", що Тимошенко от-от дасть старт імпічменту Ющенку

Вівторок, 17 березня 2009, 15:49

У секретаріаті президента є інформація про те, що БЮТ і Компартія мають намір розпочати процедуру імпічменту щодо президента Віктора Ющенка вже цього тижня.

Про це йдеться у заяві заступника глави секретаріату президента Андрія Кислинського, повідомляє прес-служба президента.

За його інформацією, у четвер, під час перебування президента та прем'єра у Брюсселі, "БЮТ зі своїми соратниками із КПУ планують розпочати процедуру імпічменту президента".

"І зараз активно переконують керівництво Партії регіонів долучитися до цього процесу. Фактично, це покладе старт антиконституційному перевороту", - сказав Кислинський.

За його словами, Тимошенко "знову взялася за "вересневий" сценарій поділу влади "на двох" і, як завжди, робить це таємно".

"Її мета - через зміни до Конституції та імпічмент президента повністю і остаточно дестабілізувати державні органи влади на догоду зовнішнім чинникам. Крім того, така політична димова завіса, за задумом авторів, відволіче увагу громадян від безпорадності уряду перед проблемами людей", - наголосив Кислинський.

При цьому він заявив, що Ющенко "доклав надзусиль для налагодження конструктивного діалогу, передусім з прем'єр-міністром з метою формування спільних антикризових рішень".

"Запрацював щотижневий формат наради президента, нолови Верховної Ради, прем'єр-міністра, лідера опозиції та голови НБУ щодо першочергових завдань в економічній сфері. Попри всі песимістичні прогнози спостерігачів, зусилля глави держави увінчалися першими успіхами: сьогодні парламент ухвалив першу узгоджену порцію змін до Держбюджету", - підкреслив Кислинський.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування