ПАВЛЕНКО "ВДАРИВ" КОМЕРЦІЙНОГО ДИРЕКТОРА ГОТЕЛЮ. ВІДЕО

Вівторок, 28 квітня 2009, 21:20

Міністр молоді та спорту Юрій Павленко вдарив паперами комерційного директора готелю Спорт Юрія Супрунюка.

Про це свідчить відео, яке отримала Українська правда.

За словами очевидців, міністр прибув до готелю о 10:30 у вівторок з групою осіб з метою проведення перевірки документації готелю.

Його цікавило заповнення місць у готелі на травень місяць. Як свідчить відео, яке зняла камера внутрішнього спостереження, ознайомившись з документами, міністр жбурнув їх у обличчя комерційного директора готелю, після чого залишив місце події.

В коментарі Українській правді Супрунюк заявив, що після цього йому викликали швидку допомогу і він був доставлений до клініки Борис, де йому діагностували струс мозку.

Постраждалий також повідомив, що подав заяву до Печерського РУВС.

Він не зміг пояснити мотиви вчинку міністра, але не виключив, що вони пов'язані зі спробами перепідпорядкувати готель "Спорт".

Сам міністр Павленко в коментарі Українській правді заперечив застосування сили і запевнив, що діяв у рамках закону. За його словами, він приїхав до готелю для проведення перевірки, оскільки вже рік не може отримати документи зі звітністю підприємства.

Міністр також заявив, що заявами про побиття деякі керівники готелю самі намагаються уникнути кримінальної відповідальності.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування