Янукович теоретично може об'єднатися з Тимошенко

Вівторок, 28 квітня 2009, 22:35

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що створення нової парламентської коаліції у складі БЮТ та Партії регіонів теоретично можливе.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Теоретично можливо зараз створити нову коаліцію...за умови, якщо відбудеться порозуміння, якого немає", - зазначив лідер регіоналів.

Відповідаючи на питання, чи це має бути порозуміння між Януковичем і прем’єром Юлією Тимошенко, він сказав: "Безумовно, але справа не в мені особисто, а справа на яких умовах, що ми будемо сповідувати".

Янукович вимагає, щоб "і президент, і уряд і існуюча коаліція сказали правду українському народу" про ситуацію в країні.

Він підкреслив, що Партія регіонів готова взяти на себе відповідальність за ситуацію в країні за єдиної умови: "якщо уряд буде переформатований і Партія регіонів буде представляти кістяк уряду".

Лідер регіоналів вчергове підкреслив необхідність прийняття антикризової програми уряду.

"Ми хотіли допомогти країні, уряду. Ми наші вимоги вручили всім, хто займається підготовкою антикризової програми. Ми не просимо, ми вимагаємо", - наголосив він.

Однак Янукович не вірить, що нинішній уряд "здатний реалізувати будь-яку програму".

Також, він вкотре наголосив, що не є противником співпраці країни з МВФ, але проти умов, на яких фонд надав кредит Україні.

Крім того, Янукович вважає актуальним повернення до питання створення єдиного економічного простору з Росією, Білоруссю і Казахстаном.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування