Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

ХОРОШКОВСЬКИЙ ЗВИНУВАЧУЄ БЮТ В ПОЛІТИЧНІЙ АТАЦІ

Понеділок, 18 травня 2009, 15:06

Перший заступник голови СБУ Валерій Хорошковський розцінює як політичну атаку на нього заяви БЮТ про його тиск на Генпрокуратуру.

Про це він заявив "Українській правді", коментуючи слова БЮТівця Володимира Пилипенка про те, що Хорошковський вимагав закрити справу щодо продажу каналу "Інтер" та обставин смерті екс-власника каналу Ігоря Плужникова.

"Перше, що я хотів би сказати – я сприймаю це як політичну атаку. Друге – я взагалі не розумію, про що йде мова, бо жодна кримінальна справа не порушена", - заявив Хорошковський.

За його словами, це робиться для спеціального фону, щоб у вівторок ухвалити рішення по створенню тимчасової слідчої комісії щодо продажу акцій телеканалу "Інтер".

"Жодної кримінальної справи по "Інтеру" немає в Генпрокуратурі. Більш того, ГПУ завершила перевірку, по якій вказала, що навіть підстав для порушення справи немає", - запевнив він.

На питання, чи зверталася до нього Генпрокуратура за роз'ясненнями, Хорошковський відповів, що до нього і не мали звертатися. "Вони зверталися до тих осіб, у кого є певні документи і певні підстави для відповіді", - сказав він, не уточнюючи про кого йдеться.

Як відомо, БЮТ більше місяця вимагає створити комісію щодо законності передачі акцій "Інтеру" нинішнім власникам.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування