ЯНУКОВИЧ: ПРО ЦЕНЗ У 50 РОКІВ – ЦЕ БУВ ТАКИЙ ЖАРТ

П'ятниця, 12 червня 2009, 22:12

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що обговорення питання про підвищення вікового цензу для кандидатів у президенти до 50 років – це був жарт.

"Це було 5 червня. Ми вранці зустрілися з Тимошенко в присутності її помічника. Я їхав вже в аеропорт, отримав дзвінок і заїхав на зустріч", - заявив лідер регіоналів в ефірі телеканалу Інтер.

"На цій зустрічі, до речі, я в останній раз сказав, що я проти виборів у парламенті, проти продовження повноважень парламенту до 2014 року. І, що стосується створення коаліції, враховуючи розбіжності, які є між нашими політичними силами, це питання також стає практично неможливим", - сказав Янукович.

"На столі лежала довідка, в якій було виписано, в яких державах є обмеження при виборах президента. Це розмова була на хвилини півтори. Мені показали цю довідку, я подивився і кажу: так що ви хочете сказати?", - зазначив він.

"Мені кажуть з такою посмішкою, що є пропозиція підняти віковий рівень до 40 років. Я кажу: а чому до 40, а не до 45, або до 50. Це був такий жарт. Які були думки в той час у Юлії Володимирівни я не знаю, я не читаю думок. Я пожартував, тому що я добре розумію, що Юлії Володимирівні у цьому році буде 49 років", - розповів Янукович.

Як відомо, раніше Тимошенко заявила, що Янукович пропонував внести таку норму до Конституції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування