У тілі загиблого на Кіровоградщині нарахували 9 вогнепальних поранень

Вівторок, 23 червня 2009, 14:31

У тілі загиблого селянина, в можливій причетності до вбивства якого підозрюють члена БЮТ Віктора Лозинського, виявлено 9 вогнепальних поранень, крім того переломи ребер, ключиці, ноги тощо.

Про це заявляє Кіровоградська обласна організація ВО "Свобода" із посиланням на інформацію зі своїх джерел.

Організація зауважує, що всі озвучені заяви, зокрема, представниками БЮТ, ГУ МВС у Кіровоградській області, Кіровоградською облпрокуратурою та самим Лозинським, "суперечать одна одній".

"А тим часом незалежної судово-медичної експертизи, якої вимагала Кіровоградська обласна організація ВО "Свобода", проведено не було, до тіла загиблого журналістів не допускають", - наголошується у заяві.

Також організація стверджує, що всіх учасників інциденту не було перевірено на наявність в їхній крові алкоголю: "За словами прокурора Кіровоградської області Геннадія Тюріна, він не чув від них запаху алкоголю".

ВО "Свобода" вважає, що "ця позиція прокурора Кіровоградської області Геннадія Тюріна, щонайменше свідчить про халатне ставлення до виконання службових обов’язків, якщо не кваліфікувати ці дії як навмисні дії з метою "владнати" справу".

"Не поспішають всі зазначені органи і поцікавитися особою Лозинського та його "подвигами" у Голованівському районі, які він здійснив до цієї трагічної історії", - зауважує організація.

"А тим часом жителі Голованівського району розповідають, що трагічна подія 16 червня є лише одним епізодом з історії кривавого організованого злочинного угрупування, яке перебуває при владі у Голованівському районі, та має впливових покровителів у Києві", - додається у заяві.

Кіровоградська обласна організація ВО "Свобода" вимагає від СБУ, генпрокурора, міністра внутрішніх справ, Верховної Ради та президента звернути особливу увагу на хід розслідування цієї справи.

Також організація вимагає "негайно провести судово-медичну експертизу тіла загиблого та розслідувати всі попередні епізоди вбивств, залякувань та протиправних дій, які регулярно відбуваються у Голованівському районі Кіровоградської області".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування