Столична "Наша Україна" не збирається в масовку на з'їзд

П'ятниця, 26 червня 2009, 15:09

Київська міська організація "Народного союзу "Наша Україна" вирішила не брати участі у з’їзді партії в суботу.

Таке рішення було прийнято на спільному засіданні ради столичної організації партії та її делегації на VІІ з’їзд НСНУ, повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу Київської міської організації "Нашої України".

"Учорашнє засідання ради НСНУ переконало нас в тому, що завтрашній з’їзд партії запланований як театралізоване дійство для формалізації заздалегідь підготовлених резолюцій", - йдеться у заяві організації.

"Президією ради партії поставлено завдання влаштувати політичну розправу над тими, хто має сміливість займати власну позицію. Але головне в іншому: з’їзд хочуть використати для знищення демократичної парламентської коаліції та дестабілізувати таким чином ситуацію в державі", - додається у повідомленні.

Як наголошують столичні "нашоукраїнці", "за задумом організаторів, наша партія має стати слухняним інструментом для реалізації принципу "чим гірше – тим краще".

"Інтереси політичної боротьби, політичного виживання окремих персон (хай навіть заслужених) ставляться вище інтересів держави, її стабільності", - додають в осередку.

У цій ситуації делегація Київської міської організації "Нашої України" "не хоче бути масовкою для режисерів цього сумнівного шоу".

"Якщо лідери НСНУ не прислухаються до протестів партійців і продовжуватимуть на з’їзді політику згортання демократичних традицій партії, подальшого штовхання "Нашої України" в політичну прірву, продовжуватимуть дестабілізацію ситуації, руйнування парламентської фракції НУ-НС та демократичної коаліції", то Київська організація партії буде змушена розглянути питання про доцільність подальшого перебування її членів у "Нашій Україні".

Як відомо, на з'їзді партії у суботу планується розглянути питання доцільності її перебування у коаліції. Головою Київської міської організації "Нашої України" є лідер фракції "НУ-НС" у Верховній Раді Микола Мартиненко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування