БЮТ: недоторканість Ющенка на його родину не поширюється

Вівторок, 30 червня 2009, 19:52

Спроби президента Віктора Ющенка відвернути увагу громадськості від інциденту у Києві не дадуть результату, вважає депутат від БЮТ Юрій Прокопчук.

"Закон має бути один для всіх", - це гасло з агітаційних білбордів Віктора Ющенка знає вся країна", - сказав він, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Ми не стверджуємо, що Андрій Ющенко причетний до стрілянини у Києві – ми лише вимагаємо об’єктивного розслідування та політичної відповідальності", - заявив депутат.

"Адже якщо інформація в ЗМІ буде підтверджена – це стане рецидивом поведінки Андрія, охоронник якого кілька років тому вже застосував травматичну зброю проти людини, яка також наважилась зробити йому зауваження", - зазначив Прокопчук.

На думку депутата, щодо Кіровоградської справи, то на відміну від Андрія Ющенка, народний депутат Віктор Лозинський співпрацює зі слідством і просить позбавити його депутатської недоторканності.

"У зв’язку з цим, хочу нагадати, що президентська недоторканність не поширюється на членів його родини", - сказав Прокопчук.

"Я не хочу наслідувати приклад президента і звинувачувати Андрія Ющенка наперед, до завершення слідства. Закликаю ЗМІ проявити принциповість і тримати цю справу під контролем громадськості", - наголосив він.

Як відомо, раніше Ющенко назвав наклепом звинувачення на адресу його сина в участі у стрілянині біля одного з київських ресторанів.

"Ці звинувачення є наклепом, спрямованим на відволікання суспільної уваги від вбивства депутатом від БЮТ жителя Кіровоградської області Валерія Олійника. Президент заявляє, що БЮТ замість того, щоб дати адекватну оцінку своєму представнику, звинуваченому у вбивстві, влаштував провокацію проти президента", - сказала прес-секретар президента Ірина Ванникова.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування