ТИМОШЕНКО "ВІДМИЛА" БАЛОГУ І ВТЕКЛА ВІД ПИТАННЯ ПРО МЕДВЕДЧУКА

Вівторок, 9 червня 2009, 18:50

Прем'єр Юлія Тимошенко вважає екс-главу секретаріату президента Віктора Балогу цапом відбувайлом у ситуації "критиканства та дискредитації" з боку Віктора Ющенка.

Про це вона заявила на прес-конференції, відповідаючи на запитання про те, що раніше вона називала Балогу "втіленням усього зла", а зараз веде з ним переговори.

"Приклад Віктора Балоги, а також багатьох інших членів команди Ющенка, в тому числі Петра Порошенка, Мартиненка, Третьякова свідчить про те, що президенту кожного разу свої чорні думки і чорні дії вдавалося перекладати на своїх помічників, керівників секретаріату", - заявила Тимошенко.

"Що ми бачимо зараз? Балога пішов, а політика секретаріату не змінилася, політика президента не змінилася. Таке саме жорстке критиканство, дискредитація країни, політичних сил, партнерів", - додала прем'єр.

"Тому я зайвий раз думаю, що можливо, справа не в Балозі, не в Порошенку, не в Мартиненку, а справа в самому президенті", - запитала Тимошенко.

"Нам треба припинити шукати цапів відбувайлів за президента і скидати на них весь негатив. Думаю, зараз ми бачимо справжнє обличчя президента", - додала вона.

Крім того, Тимошенко уникнула прямої відповіді на запитання, коли вона востаннє бачила Віктора Медведчука.

Тимошенко заявила: "Я думаю, що всі ці інсинуації, що розгортаються навколо цього, є лише інсинуаціями".

"Конституцію в 2007 і в 2008 році розробляла група фахівців, яку я обов'язково назву по прізвищах і по посадах. Цю групу очолював радник, який офіційно працює у мене радником", - продовжила прем'єр.

Тимошенко наголосила, що вона "раз і назавжди відкидає те, про що ви зараз задаєте питання, що мене і Конституцію пов'язують з окремими прізвищами".

"Конституцію пов'язуйте з БЮТ, зі мною особисто і нашою командою фахівців", - додала прем'єр.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування