ШУФРИЧ ПОБИВ ЛЬОВОЧКІНА?

Середа, 8 липня 2009, 19:25

Депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич ударив по обличчю свого однопартійця Сергія Льовочкіна.

Про це пише газета "Сегодня".

За інформацією видання, інцидент стався десь о 17.40 у кінотеатрі "Зоряний" біля ресторану, розташованого на першому поверсі.

У середу в "Зоряному" проходило засідання фракції Партії Регіонів. Під час засідання Віктор Янукович дорікнув Шуфричу в тім, що той не супроводжував його в цей вівторок під час перебування в Керчі, яка є його округом.

Після докорів Януковича слово взяв Шуфрич і пояснив свою відсутність тим, що попросту не знав про поїздку. "Мені нічого не повідомили. Учора зранку я блокував трибуну Ради, а з 2 до 6 години брав участь у засіданні комісії з Луценком". Поставити його до відома про поїздку Януковича в Керч, на думку Шуфрича, мав найближчий помічник Януковича Сергій Льовочкін, пише газета.

Шуфрич заявив, що Льовочкін цього не зробив, щоб попросту його підставити. У свою чергу Льовочкін висловив здивування тим, чому він має повідомляти Шуфричу про графік поїздок Януковича - уся потрібна інформація є на сайті.

Коли депутати вийшли з засідання, біля ресторану "Шуфрич обернувся і помітивши Льовочкіна, кинув йому: "Я давно тобі хотів сказати..."... і не договоривши до кінця фразу, ударив Льовочкіна кулаком в обличчя. Той відкинувся до стіни і став по ній сповзати. Бійка не вийшла, тому що підбігли регіонали, серед яких був Ельбрус Тедеєв, їх розняли", - пише видання.

Шуфрич належить до протимошенківського крила Партії Регіонів, що виступає за коаліцію з БЮТ. У той же час Сергій Льовочкін разом депутатом-регіоналом Юрієм Бойком близький до глави Росукренерго Дмитра Фірташа.

Нестор Шуфрич наприкінці минулого року ударив свого бізнес-партнера екс-міністра транспорту Миколу Рудьковського. Той написав заяву в міліцію. Рік тому Шуфрич мав битися на дуелі з Валерієм Гелетеєм, начальником Управління держохорони. Але останній від дуелі, зрештою, відмовився.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування