Партія регіонів скаржиться на провокації - брат Тедеєва давно в Росії

Субота, 12 вересня 2009, 16:05

Спроба приписати депутата Тедеєва до інциденту в Голосіївському парку – провокація проти Партії регіонів.

По це йдеться в заяві Партії регіонів, яка з'явилася у відповідь на інформацію МВС, яке підтвердило, що брат депутата Тедеєва Роберт перебував на місці стрілянини в Голосіївському парку .

"Політично заангажовані ЗМІ, не перевіривши інформацію, одразу ж висунули версію причетності депутата до згаданих подій. У зв’язку з зазначеним, прес-служба ПР заявляє, що в даному випадку зроблено чергову спробу скомпрометувати Партію регіонів в контексті президентських виборів", - йдеться в заяві.

Регіонали зазначають, що автомобіль, про який йдеться, не належить Тедеєву, а лише використовується ним у випадку виникнення потреби.

"Довідавшись із повідомлень ЗМІ про те, що в інциденті у Голосіївському парку було зафіксовано саме це авто, депутат одразу ж прибув до райвідділу міліції і дав усі необхідні роз’яснення, до речі, у присутності власника зазначеного транспортного засобу", - зазначають у партії.

"Жодного брата Ельбруса Тедеєва, який нібито брав участь у інциденті, на місці інциденту не було і бути не могло з тієї причини, що той проживає в Росії, а востаннє перебував у Києві кілька місяців тому", - заявили у партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування