Герман пропонують створити партію ненависників свободи слова

Субота, 24 жовтня 2009, 16:10

Комітет Київської незалежної медіа-профспілки пропонує члену Партії регіонів Ганні Герман створити Партію ненависників свободи слова.

Так в комітеті прокоментували намір голови комітету ВР зі свободи слова Герман домагатися повернення до лав активних партійців екс-депутата Олега Калашникова.

Влітку 2006 року Калашников напав на знімальну групу телеканалу СТБ. Після цього його не було включено до партійних списків під час виборів до парламенту.

Гаслом партії може бути крилатий вислів Віктора Януковича на адресу журналіста: "Не бовтай язиком!".

Програма такої партії могла б складатися з одного пункту: "Знищити в Україні вільну журналістику і загалом свободу слова", - пропонує комітет.

"Зважаючи на видатні заслуги в галузі побиття журналістів, Калашников міг би претендувати на одне з чільних місць у такій партії, а то й посісти місце її голови", - додається в заяві.

Комітет упевнений, що така приваблива назва користуватиметься успіхом у багатьох політиків і навколополітичних діячів.

"До неї, безумовно, захочуть вступити ті, хто ламає журналістам мікрофони, звертається до суду з вимогами заборонити критику і обіцяє поквитатися з журналістами за будь-яке критичне слово проти себе", - йдеться в заяві.

"Її членами охоче стали б ті, хто ініціював і писав свого часу так звані темники, хто грудьми закривав опозиції вхід до ефіру", - додаються у комітеті.

Як відомо, 23 жовтня Герман заявила, що буде особисто домагатися повернення до лав активних партійців Олега Калашникова.

Вона вважає, що він достатньо дорого заплатив за свою помилку, він покаявся і багато працював для партії.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...